Want your
own Fotopage?








 
Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 7-Jul-2009 18:39 Email | Share | | Bookmark
Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)




Salam,

Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future

Lots interesting things & elements during dis party. There were so much delicious home cook foods plus with caterer serving foods to eat. And definitely, the bouncer & thomas-ball-pool, clown, skin sticker/tattoo, games, and yeah.. magic show. I really enjoy myself during the party. I wish I was kids again ehe.

After all, thanks a lot to Ainal & family for all d chances given to me. Me & my family really appreciate it. Thank you.

For more photos, click here

Siti Ruzaimah
Official Photographer



Monday, 6-Jul-2009 14:50 Email | Share | | Bookmark
Khadeeja Myra (1st Bday Bash | Sg Buloh)

 



Ini adalah merupakan majlis kali ke-3 saya d tugaskan utk keluarga ini. Syukur alhamdulillah, terima kasih kepada Izzati sekeluarga d atas kesempatan yg d berikan. Tema warna majlis kali ini adalah merah. Comei sgt2 Khadeeja & kakaknya bergaun sedondon. Khadeeja pun agak pemalu skit mcm kakaknya. So most of the photos adalah ketika d kids bersama d parents . Majlis dihiasi dgn belon berwarna pink & purple d setiap sudut kediaman keluarga ini. Menu pd hari tersebut terdiri dpd spagetti, bihun/mee/laksa, dan pelbagai jenis kueh mueh yang disediakan sendiri oleh keluarga ini. Memang menyelerakan, d minum bersama plak sirap bandung.. aha.. memang my favourite.

Kek utk bday girl mmg cute sgt2.. I like it. Cuma waktu potong kek tuh, kakak meragam skit, nak tido or dah penat agaknya, tp adik masih menten. Shortly after dat, kakak dan kembali ceria, so make do another family grp photo with cheerful mood.

Ramai rakan taulan & sanak saudara yang hadir memeriahkan majlis ini. Cuma, tak sempat saya nak join splash post party d kolam ala jakuzi di kediaman mrk ini. After all, mmg best party nih, tq again Izzati & family.

For more photos, click at here

Siti Ruzaimah
Official Photographer


Wednesday, 24-Jun-2009 15:00 Email | Share | | Bookmark
Iris (1st Bday Bash | Gymboree)

 


Salam,

Thanks zillion to Rita, mommy to d cute lil baby girl; Iris who turned 1 year old last weekend. D event took place at Iris weekly class; Gymboree which located at Bangsar Village. This is among d best place for early stage development for your child, class start from newborn to 7 years old. I reached there early that day, so I got to see how was the class been conducted. It was really interesting & enjoyable. Highly recommended!

The party went well, cuma, Iris sedikit meragam sbb timing semua dah out of frame, so dia dah penat & ngantuk, thats y dia x de mood skit at certain part esp when she got to meet the clown ehe.

Anyway, overall, it was joyful moment, & such a memorable one. I'm now working on the album design, parents Iris mahukan something special utk memorikan 1st bday bash nih. I'll try my best.

More photos can be found here

Celebrate Luv,
Siti Ruzaimah Ghazali
OFFICIAL PHOTOGRAPHER


Friday, 19-Jun-2009 08:41 Email | Share | | Bookmark
Puteri Arissa Zainab (3rd Bday Bash|KiddiesPatch Mutiara Damans)

arissa with daddy.. dgn kad father's day yg arissa buatkan
fitting d hat... :)


Salam,

Terima kasih tidak terhingga buat Ainal sekeluarga. Buat tahun kali ke-3, saya d berikan kepercayaan sepenuhnya utk merakamkan detik sambutan hari istimewa ini; hari jadi Arissa, puteri kesayangan Ainal & husband dan semestinya, seluruh keluarga.

Been knowing them for almost 3 years, they were so nice to me. Tak terucap dan tak terlafaz kata-kata nak menggambarkan betapa saya amat bersyukur kepada Allah s.w.t. atas kesemua ini. More pix, click at here

Raikan Cinta,
Siti Ruzaimah Ghazali
OFFICIAL PHOTOGRAPHER


Thursday, 11-Jun-2009 14:36 Email | Share | | Bookmark
Zilawati & Shah (Sanding | Pulai Chondong, KELANTAN)

 
 
 
View all 12 photos...



Since FP is slow, I hosted the photos at my FB, which you can access by clicking here

Cantik tau Zila d hari persandingannya. Berseri-seri. Alhamdulillah, dah selamat dah majlis yang d langsungkan. Skrg tgh bz editing utk album plak.

Celebrate Luv,
Siti Ruzaimah Ghazali
OFFICIAL PHOTOGRAPHER


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net