Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Thursday, 31-Jul-2008 19:04 Email | Share | | Bookmark
Fotokids (Day Out | Shah Alam)

 
 
 
View all 6 photos...


Salam,

ha, baru ada kesempatan nak update entry nih. 1st, thanks to Norli n co sudi dtg & join us. foods yummmmmmmmmmiii okeh. xtvt pon best, handled by Teacher Sarah & Teacher Ivy from SRI College (own by Smart Readers). it was fun & enjoyable. lake garden nih sgt bagus, salah sebabnya, keadaan yg berangin sepoi bahasa walaupon jam d tangan sudah melangkau 1 tengahari. so, d kids x rimas lah panas ker, berfeluh ker.. malah suka dorg lompat & berlari sana sinih kekdahnye.

more xtvt like dis will b organize in d future, drop me your name, contact number, kids name, age n gender in case xtvt yg bersesuaian dpt d sertai oleh u & ur kids....... k, take care all

salam ceria & raikan cinta,
siti ruzaimah


Tuesday, 29-Jul-2008 10:26 Email | Share | | Bookmark
Fabric Album

fabric album


Salam,

A short updates, I am still here, just dat bz around with lots a thing sleepless night for my passion; art & photography never ending works.

Okay, berikan iklan kejap ler ye. This is the sample of mini fabric album currently available in our stock. Carry-able & hand bag-friendly Ye lah, some of us suka nak bawa all the precious photos to be shared with family & frenz, tp fikir dua kali nak angkut album yg berat & sarat. So, this mini album, sangat sesuai utk sukakan concept mobile. Nowadays kan segalanya mesti mobile.. senang nak bawa ke mana-mana.

As usual, text or email me for further discussion on the package available yeah.

Okay, I wish to upload my recent outing in Shah Alam before this weekend. I'll try my best to find suitable time yeah.

Till then, enjoy viewing my art works here yeah. Thanks.

Raikan Cinta,
Siti Ruzaimah Ghazali


Monday, 14-Jul-2008 03:25 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Aariz Rayyan (Newborn | D'sara Specialist Hospital)




Syukur alhamdulillah dan tahniah sekali lagi buat Ainal & family, lets welcome newborn baby boy in the family, Muhammad Aariz Rayyan, comel sangat-sangat okeh. Aariz was about 1 day old during when this photo taken at Damansara Specialist Centre. Arissa now is a big sister already, cayang.... adik ye. Dah tak sabar offer ribakan adiknya itu. So cute...

Aariz dah pandai buka mata & senyum bila gambarnya dirakamkan. Comei... mungkin Aariz dapat merasakan betapa cerianya insan-insan yang berada disisinya. Photos with all the immediate family members well captured. Insya-Allah, bakal bersua lagi dalam masa terdekat ini. Wangi... bau baby ehem, amik berkat...

Ok, enjoy the photos.

Session: Newborn Portraiture
D.O.B: 8 July 2008
Lokasi: Damansara Specialist Hospital

Raikan Cinta,
Siti Ruzaimah Ghazali
PHOTOGRAPHER


Wednesday, 9-Jul-2008 20:32 Email | Share | | Bookmark
Siti Yasmin & Hurairah (Wedding Rec. II | Bangi)

mencintaimu
seumur hidupku
selamanya..
View all 5 photos...






Majlis resepsi penuh istiadat perkahwinan PDRM diadakan dengan meriahnya di Akademi Percukaian Negara, Bangi. 1st time saya attend & jadi OP utk majlis sebegini. Ada sedikit gemuruh, dapat diatasi berbekalkan pengalaman yang ada. Makanan sungguh enak, bertambah hokeh...

Tidak lupa sesi bergambar di luar lokasi; we choose Putrjaya Mosque sebagai lokasi penggambaran. Ramai pengunjung pada waktu itu, dan terdapat juga sekeluarga Arab yang meminta utk bergambar dengan pasangan pengantin... Glamer.

Ok, enjoy the photos. More coming up next.

Fakta Majlis
Majlis: Reception & Outdoor
Pasangan Pengantin: Siti Yasmin Sahan & Hurairah Yaziz
Andaman: Mek Zah
Tarikh: 5 July 2008
Lokasi Reception: Dewan Seri Hasil, Akademi Percukaian Negara
Lokasi Outdoor: Masjid Putrajaya

Raikan Cinta,
Siti Ruzaimah
PHOTOGRAPHER


Sunday, 6-Jul-2008 03:37 Email | Share | | Bookmark
Mazlin Haznee (Malam Berinai | Kg M'sia Tambahan)

so adorable




Salam. Majlis ringkas ini hanya dihadiri oleh teman rapat dan keluarga Mazlin sahaja. Saya terpegun dengan haruman semerbak bunga-bunga segar yang tergubah rapi disuatu sudut kediaman keluarga ini sebaik sahaj saya menjejakkan kaki ke ruang utama. Tambahan lagi, pelamin yang terhias indah bak dalam taman. Kehadiran saya disambut oleh adik Mazlin, katanya Mazlin sedang bersiap di bahagian atas kediaman tersebut. Lalu jari jemari saya dengan pantas merakamkan sudut menarik ruang utama yang meletakkan pelamin tersebut.

Kali pertama saya melihat tepak sireh air mawar utk merenjis pengantin dalam reka bentuk sebegitu rupa. Siap berlampu dan bagai sebuah pohon kristal keemasan. Saya kagum.

Mazlin menyapa saya yang sedang asyik click sana sini dengan persalinan berinai yang pertama, songket kebaya berwarna unggu gelap. Dalam hati saya, "manis orangnya, bertuah si suami." Lalu saya mengusik Mazlin, "raut wajah you mcm artis lah... erm.. mcm Noni AF5 pun ada... huhu" Teman rapatnya juga tidak melepaskan peluang merakamkan dan bergambar bersama pengantin baru ini. Mazlin sudahpun selamat diijabkabulkan dengan suaminya pada petang tersebut.

Sebanyak 4 persalinan digayakan oleh Mazlin; kebaya, sari, kebaya Indonesia, dan evening gown. Hanya aksi yang bertudung sahaja dapat saya paparkan di sini, di atas permintaannya. Sorry guys, amanah perlu dijaga.

Fakta Majlis
Majlis : Berinai
Pasangan Pengantin: Mazlin Haznee & Halian Fadzli Shah
Andaman: Mazlin Haznee (d bride herself)
Tarikh: 28 Jun 2008
Lokasi: Kg Malaysia Tambahan, KL

Raikan Cinta,
Siti Ruzaimah
PHOTOGRAPHER


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net