Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 7-Nov-2008 14:01 Email | Share | | Bookmark
Hanie Nur Dina (Aqiqah & Cukur Jambul | Kajang)

 
 
 
View all 7 photos...


Majlis yg berlangsung pd 25hb October baru-baru ini, menyaksikan kaum keluarga, jirang terdekat dan teman rapat keluarga Zita (ibu) & suami tercinta, yang dilangsungkan di Kajang, rumah nenek & atuk kpd baby Dina.

Dina baru jer genap 30 hari sewaktu majlis ini berlangsung. Tp dah pandai bukak mata besau2 di kala lensa kamera dihalakan kepadanya, sangat comel.

Semoga, baby Hanie Nur Dina membesar sebagai anak yang sihat dan comel, menggembirakan hati insan-insan dikelilingnya

Utk pertanyaan berkenaan pakej fotograf bagi majlis sebegini, sila hubungi saya di 017 211 2517

Raikan Cinta,
Siti Ruzaimah


Tuesday, 28-Oct-2008 18:13 Email | Share | | Bookmark
Bahariah & Hazra (Engagement | Desa Pandan)

 
 
 
View all 15 photos...


This is my youngest sister's engagement day yg berlangsung pd 26th Oct lepas, di rumah our abah. Masih terasa penatnya, dan tido pon belom habis qada' lagih nih.

Majlis berlangsung dgn ringkas dan padat, di persetujui kedua belah pihak. Target date utk majlis perkahwinan wud be early next year. Cincin merisik dan bertunang d sarungkan oleh wakil pihak yg meminang ke jari my sis; Diamond Platinum katernye... x dapek nak nolong

Our abah treat all of us for a dinner at Kg Baru dat night. Kenyang banget sih..

Okay, enjoy the photos. To my sisters; "wey, gambau lain korg tggu print & CD nnt ler wey, nak tido dolu. ngantuk ah"

Raikan Cinta,
Siti Ruzaimah


Monday, 27-Oct-2008 09:54 Email | Share | | Bookmark
Ashraf & Fatimatul (Wedding | Sg Buloh)

 
 
 
View all 12 photos...

Salam,

Ini adalah merupakan majlis bertandang buat Fatimatul yg d langsungkan di rumah ibu bapa Ashraf di Sg Buloh. Sungguh meriah, dan cuaca sungguh cerah & berangin. Langit membiru dan awal berkepul-kepul d sana mengindahkan lagi suasana pada hari itu.

Production team drama Renjis tumpang shoot few shots for d drama at this event. So, dptlah tgk camne dorg shoot drama tuh. Dapat gak bertemu muka dengan Elyana, pelakon dan penyanyi muda berbakat ini.

Warna tema majlis kali ini adalah merah. Wahhhh... merah nye mak ngah.... ehehe, kan. Alhamdulillah, sesi fotografi d sepanjang majlis berjalan dengan lancar, dan cuaca panas sampai ke petang... Oh ye, istimewanya kali ini adalah, sesi outdoor d adakan sekitar laman rumah yang luas ituh, termasuklah d kandang kambing d belakang rumah. Tp, x bleh d tayangkan di sini.... utk privasi pengantin.

Kay, more entries coming up soon. Till then, lets celebrate love... Raikannya....!

Raikan Cinta,
Siti Ruzaimah
PHOTOGRAPHER


Sunday, 19-Oct-2008 19:32 Email | Share | | Bookmark
Fatimatul & Ashraff (Wedding | Ijok)

 
 
 
View all 18 photos...

Salam,

Dua hari berturut-turut berulang alik KL-Ijok-KL dan KL-Sg Buloh-KL. Perghhhh.... traffic jammed toksah kira lah.... Namun demi menyelesaikan tugas yang diberikan, kami redahkan jua.

Majlis kali ini menyaksikan pasangan mempelai; Fatimatul & Ashraf selamat diijabkabulkan sebagai suami ister yang sah. Bukan kali pertama berada di daerah Kuala Selangor, ini merupakan kali pertama menjejakkan kaki ke Ijok. Quite a nice friendly hometown place. Boleh bikin drama or iklan raya kat sinih. ehehe.

Okay di sini disediakan sebahagian koleksi gambar di sekitar majlis akad nikah & persandingan di keluarga sebelah pihak pengantin perempuan utk tatapan semua.

Utk pertanyaan mengenai perkhidmatan fotografi yang disediakan, jangan malu dan segan, sila hubungi saya di 017 211 2517 ye. Kay, take care.

Raikan Cinta,
Siti Ruzaimah Ghazali
PHOTOGRAPHER


Friday, 17-Oct-2008 19:18 Email | Share | | Bookmark
Him & Her (Engagement | Selangor)

 
 
 

Majlis pertunangan kali ini tidak dapat dipaparkan maklumat lanjut mengenai pasangan yg ditunangkan dan majlis, atas permintaan mereka. Hanya gambar dan maklumat ringkas seperti ini sahaja dapat dikongsikan.

Dalam suasana minggu ke-2 di bulan Syawal dan sambutan Aidilfitri masih meriah di sana sini, pasangan ini juga berpeluang menyambutnya sebagai tunangan orang disaksikan oleh ibu bapa, keluarga terdekat dan teman rapat. Tahniah diucapkan.

Buat si dia yang sedang membaca, semoga berbahagia menghitung hari ke jinjang pelamin kelak. Harapnya dapatlah berkerjasama lagi, insya-Allah. Buat pengunjung page ini, walaupun hanya paparan ringkas utk tatapan, hope you like it too.

Raikan Cinta,
Siti Ruzaimah Ghazali
PHOTOGRAPHER


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net