Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 11-Feb-2007 05:00 Email | Share | Bookmark
Menjunjung Sembah Raja Sehari - Intan & Saiful Nang

di dalam satu dewan.. utk walimatul urus sepsg teman saya
di Concorde Shah Alam, mrk berdua, dah lama jugak saya kenal
hati mrk berdua. Intan & SN, so loving couple
di majlis yg indah dan fresh kehijauan.. lighting yg cantik
x sedar dah sudah mkn main course. tiba lak mkn deserts
cameraman pon break for d dinner also.
ha, tuh abg Roy (RJ) (cgKaunseling SFCS)
cikgu Disiplin SFCS
n mr.MOD SFCS sdg menjamu makan. semua org pon makan lah...
pengapits dah tggu. "lamanya pantin nih makan....."
there we go... sama cantik sama padan
tuh lah madam Nang. bonda SN
n tetamu VIP, YM Datin Tg. Marsila
shamshahrin pon ada
bazuki also ada.
nih memula grp photo dgn kanak2 penari & gamelan
nih nenda Intan
n lastly, grp photo dgn photog frenz. pesal mcm sopan je dorg ni
1,2,3! ha.. amik ko.. nak roboh pelamin tuh!
peace! behave ya alll!
peace to Intan... semoga bahagia selamanya.. amin


Dengan tema warna hijau, dan bunga bunga ros segar berwarna lembut, majlis makan malam perkahwinan di antara dua insan istimewa bagi saya dalam dunia fotografi secara personally - Intan http://kak-long.fotopages.com & Saiful Nang http://saifulnang.fotopages.com

Intan & SN telahpun disatukan secara sebagai suami & isteri pada 9hb Feb. 2007 lalu di kediaman keluarga Intan. Dan majlis sambutan di Concorde Shah Alam, adalah merupakan majlis perkahwinan bagi pihak keluarga Intan. Walaupun majlis tersebut adalah majlis keluarga mempelai perempuan, rakan-rakan dan teman seperjuangan mempelai lelaki tak kurang ramainya. 1st time saya menghadiri majlis resepsi perkahwinan yang dihadiri ramai jurugambar (official + non official). Saya & suami dijemput dan hadir sebagai tetamu. Brought my camera with only 50mm, hanya utk merakamkan gambar untuk koleksi sendiri. Luckily, our table terletak bersebelahan dgn meja damai pengantin & VVIP. Maka, tak perlulah saya serbu perngantin dikalangan photographers yang ramai tuh.

Main course & deserts very delicious & mengenyangkan untuk orang yang lapar seperti saya, setelah sesat di Seksyen 28. Keluarga mempelai pun ramah, dan gift untuk tetamu juga menarik.

Sekalung Tahniah buat Intan & Saiful Nang sekeluarga. Terima kasih di atas jemputan yang diberikan. Semoga kalian berbahagia selamanya, insya-Allah.

SitiRuzaimah.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net