Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 23-Apr-2007 14:42 Email | Share | Bookmark
NAFEESA ALYA, Birthday Bash - Sg. Buloh Country Resort

inilah Nafeesa Alya
di sinilah lokasi kejadian
kami disambut oleh Nafeesa & ibunya
ke majlis hari lahirnya
ramai kanak-kanak yang hadir
here we go, Princess of day dah tukar persalinan - Oren temanya
alolo... dia takut tgk photog ramai sgt
Nafeesa n her sporting parents..
comelnya kasut, utk Nafeesa yg baru bertatih
"nak pergi kat Papa.."-nafeesa
they r so sweet
ekeke.. nafeesa yg susah nak senyum dat morning
tp, sekali dia senyum.. oh manisnya senyuman mu..
sambil menunggu tetamu lain hadir..
Izzati - mama nafeesa bersiap dgn kek bday
mmg best sgt kek nih.... terpegun saya
hepi bday to u...
yeayyy... sudah Satu tahun lah!
alamak, terlebey excited sampai senget topinya.. hehe
wa.... manyak nye angpau..
2nd round cake cutting.. -cupcakes yg sedap
nafeesa yg start senyum..
mmg comel sangat sangat kan
ha... see?
thanks auntie...
nanti dtg lagik yee...
nafeesa & kwnnya..
group photos with atuk
& nenek
mana yg lain nih.. photog nak balik da niee
horrayyy!
k.. bye kengkwn.. next year jemput le dtg lagi ye..


Tahniah kepada Baby Nafeesa yang telahpun menyambut hari lahirnya yang pertama baru-baru ini. Warna tema - oren. The whole family & frenz memang sporting sangat. Ramah-tamah belaka semuanya. Ada lebih kurang 100++ kids & babies during the birthday bash. Dan di atas permintaan Mama Nafeesa, the best 200 shots must all come from Nafeesa's potrait. haaa... Nampak macam tak mencabar lah bagi orang lain, tapi, hampir-hampir saya mengalah that day apabila Nafeesa meragam kerana belum tidur daripada pagi - excited nak celebrate bday bash agak nya kot.

But alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar. Herewith some snapshots of the day. Comelnya Nafeesa nih, memang tak terkatalah... Memang matching sangat dengan dress nya yang berwarna oren.

Anyway, kami mengucapkan agar Nafeesa Alya membesar menjadi anak yang comel, cute, yang solehah, sihat, dan cergas.

Can't wait to meet her again in our next session.

SitiRuzaimah & Zaiful
Official Photographers
My Fav. Online Community | My Words | My Online Photo Gallery


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net