Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 18-Jul-2007 16:18 Email | Share | Bookmark
7.7.7 + Another Wedding = Zura & Fendy

menanti detik itu
aku terima nikah Norbaizura..
amin..
senyuman seorg isteri
hehe.. manisnye dia senyum
diikat janji
dipatri kasihnya
terharu..
kini dirinya sudah berpunya
menuju mahligai bahagia
meniti masa depan bersama
memohon keberkatan Ilahi
saling menyintai
saling memahami
dan menjadi teman paling sejati
kini masa utk dirias
satu persatu dioleskan
dicorakkan
menjadi indah
dan menawan
merapi diri
seindahnya
menggamit mata
yang memandang
si gadis itu, kini seorg wanita
yg gemalai
anggunnya
tutur katanya.. indah bahasa
inai dijari.. berseri seri
kini tibanya pemaisuri sehari
diapit puteri (nak kawen nnt penggey saya ek!)
raja sehari getting ready
ayah yg tersenyum riang melihat anaknya
huh... akhirnya, sampai jugak raja sehari nih..
inilah tempat bersejarah.. mrk berdua
pengantin bersama pengapit mrk..
wakil pihak lelaki bersama bunga paharnya
cantiknye pengantin nih..





Kalau ada yang terbaca entry saya sebelum ini, yea, inilah another wedding yang saya cover on 7.7.7 tempoh hari. Wang hantarannya pun menggunakan angka Tujuh juga. Pengantin hari ini pun dah makin creative... pasangan pengantin yang nih, memang sporting banget... Daripada memberikan pose yang istimewa, sampailah bersorak kat atas pelamin.. Meriah! Selain itu, kami juga berpeluang merakamkan detik romantik pasangan mempelai di perkarangan Masjid Shah Alam yang tersergam indah disimbahi samar matahari yang sedang menyembunyikan dirinya... Disaat itu, I wish our wedding's photo were as romance as theirs... Kalau kami berlakon jadik pengantin, ada tak nak tolong shoot kan, angkat tangan.... huhu.. acah je.. sendiri action, sendiri shoot le kot.. haha.

Diharap pengunjung budiman dapat merasai emosi yang saya bawakan dalam memori foto kali ini.... Kami bukan hanya merakamkan detik indah itu, malahan juga emosi yang tersimpul rapi bersamanya... Lebih banyak gambar majlis perkahwinan si manis Zura dan si kacak Fendy akan dipaparkan di sini. Tunggu!

SitiRuzaimah Photography


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net