Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 19-Aug-2007 11:11 Email | Share | Bookmark
Suzairul & Suhana Wedding Reception Invitation, Blue Wave Hotel

inilah meja kami, dekat dgn stage pelamin
reflection lampu dewan dlm sudu teh
lovely dad..
merenung lah kami ke arah pelamin menunggu pengantin
member nih pon dah lama tggu..
dok tukar2 info ttg gadgets baru mrk.. biasalah, men..
apa menu kita mlm ni Mama..
pak bum bum.. ngantin dah sampei..
Suzairul & Suhana
d sandingkan d atas pelamin
d renjis..
kami dah nunggu doa makan d bacakan..
hehe.... jom makan..
nih lah opismate hubby saya..
dis baby girl also name Aisyah
semua tongkat dagu! huhu
lampu dewan
semua tgh jamu selera
desert time..
woa.... tingginye kek
potong kek d kelilingi OP
dinner pon dah abih
d grp photos..
d last photo w d newly wed couple.. tahniah..



Menemankan suami ke majlis perkahwinan rakan sepejabatnya di Dewan Perdana, Blue Wave Hotel Shah Alam. Jadi tetamu jek kali nih, so, bleh duduk diam-diam kat as a guest. Cuma tangan & lens jek bergerak pantas merakam apa yg patut tercapai d depan mata. hehe, mana boleh nak pisahkan saya dengan moment macam tuh tanpa dirakamkan. ramai OP malam tuh, daripada team mana le agaknya ye? Rajin mrk bekerja. Agaknya, macam tuh le saya, kalau dah kerja click click sana sini, dunia keliling menjadi sunyi, hanya saya yang dpt saya dengar, bunyi click click camera & flash saya jek.. haha. Actually, gambar nih hubby saya nak kena share dengan opis mate dia, so, saya publish kan kat sini dululah, kasi teaser dulu sebelum dorg dpt tgk gambar dpd OP majlis Suzairul & Suhana nih.

Anyway, tahniah buat mrk berdua, semoga berbahagia menempuh alam rumahtangga..

Note: Entah nape, mood photo editing macam terarah kpd sentuhan berlainan kali ini.

Siti & Zaiful


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net