Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 22-Aug-2007 13:28 Email | Share | Bookmark
Mohd Fairus B. Ahmad & Haryati Bt. Hamzah - Aqad Nikah

Fairuz & Yati
cherita chinta
dua jiwa
penuh debar..
aku terima nikah
dah selamat.. syukur
alhamdulillah
kusyuk
amin
kucinta padamu...



more photos will be uploaded soon.

Couple yang sungguh periang, dan peramah sangat. Tahniah buat Fairuz & Yati di atas perkahwinan yang dibina, semoga berbahagia & ketawa riang selalu selamanya... insya-Allah. Saya suka couple nih, sebab... mereka suka ketawa.. haha. Senang je nak dpt photo yg natural, minta je mrk ketawa.. Syukur alhamdulillah, semuanya dah selamat. Mrk berdua pun dah tak yah pikir apa dah, tinggal nak tunggu album jek lagi ni. Saya juga sukakan warna tema & design pelamin majlis persandingan mrk, sungguh cantik & mcm dlm taman... ada candlelier yg sungguh padan sangat dengan design & mood majlis, indah bak dlm taman. Saya juga suka kawan-kawan pasangan pengantin yang sungguh sporting.... ramai lagi yg belum kahwin tuh, nanti nak kahwin, jemput kami ye... contact no. ada dengan Yati.. huhu

Terima kasih juga kepada keluarga pasangan pengantin, mohon maaf seandainya ada salah silap. Nantikan albumnya tak lama lagi, insya-Allah.

Take care.

Siti Ruzaimah.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net