Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 28-Aug-2007 15:17 Email | Share | Bookmark
Era & Wady

Adorable Eira
she is so...
beauty
in person..
sekuntum mawar akan disunting
alahai, malu2 plak dia
Era & her sisters
hantaran hati utk Wady
Era bakal diikat dgn janji..
dan terpatri nanti..
with her mother & in law to be
ayu..
meriah dgn hantarannya
Era seronok jadi tunangan Wady
dah kena booked. kwnkwn
kwn2 tumpang gembira...
Tahniah Wady & Era

Quote:
EXIF: sRGB, Flash with strobe return, 17mm, F/3.5, 1/160 sec., ISO400


Saya kenal Era, or her full name is Hazira Harun dah about 10 years kot, tak terbilang lamanya, pasal dah lama sangat.. Lama dah sebenarnya tak jumpa in person dengan Era nih, cuma keep in touch thru the phone & the Net jek, krn masing2 bz dgn hal masing2... Tup tap, dah nak kawen dah..... ye adikku sorg nieee.... dah lawo dah dia sekarang... adik akak nih... Ha, nih lah wajah terbaru Era sewaktu kami bertugas untuk majlis pertunangannya tempoh hari. Manis kan? Sudah berpunya ye....

Anyway, to Era, if you reading this, ha, akak letak cepat-cepat preview untuk Era kat sini... Sebab nak tunggu album, queue faham-faham le ye... Semoga Era berbahagia hingga ke jinjang pelamin... jangan lupa jemput ahkaaaakkk lagik ye.

More photos can be found here also.

Siti Ruzaimah.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net