Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 6-Feb-2008 02:48 Email | Share | Bookmark
Zaireen Hairi & Noranida Baba (Nikah | Masjid Tanah MELAKA)

Glam
sukanye dia nak nikah
Nida pon ceria jek
sign dolu...
sign lagik...
khutbah
syahdu
aku terima nikah
amin
dah selamat
Papa mengucapkan syukur
dpt menantu lagi
sebak, Nida n bonda tercinta
mas kahwin
maka sahlah mrk sbg suami isteri
sukanya dah berbesan lagi
semoga berbahagia

Salam,

This time is our family wedding event. The groom is Zaiful's brother; my brother-in-law (BIL). Zaireen nih dikenali dengan banyak nama panggilan lain; dalam family Boboy, Adik or Glam, manakala di kalangan kenalan dia lebih di kenali sebagai Bomba. I called him Glam; sebab dia nih suka melaram & glamour. huhu.

Zaireen & Nida nih sebenarnya dah bercinta lebih 8 tahun; semenjak Nida dibangku sekolah menengah lagi. Dah macam-macam suka duka dugaan rintangan yang mereka hadapi. Bak kata makcik-makcik kat kampung sewaktu kenduri kahwin mereka nih; jodoh mereka berdua kuat. Kalau dah jodoh, tak ke mana, ke jinjang pelamin jua.

Majlis sambutan perkahwinan mereka berdua nih dah bermula semenjak 31hb Januari 2008 lagi; 4 hari 3 malam berturut-turut. Tapi, hari pertama tuh, kami tak dapat nak cover; Malam Berinai Kecil. Majlis akad nikah ini dilangsungkan sejurus selepas solat Jumaat 1hb Februari 2008 bertempat di rumah keluarga Nida di Masjid Tanah, Melaka. Syukur alhamdulillah, dah selamat diijabkabulkan.

Mengenakan warna sedondon; warna putih sesuci & tulusnya percintaan mereka, Zaireen & Nida selamat diijabkabulkan sebagai suami isteri yang sah sebagai pelengkap percintaan penuh dugaan selama ini. Kini, permulaan baru bermula dan semoga mereka tabah menghadapi suka duka bersama selama-lamanya, amin.

Enjoy the photos. More photos will be uploaded soon. Stay tune.

Take care,
Siti Ruzaimah.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net