Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 14-Feb-2008 16:53 Email | Share | Bookmark
Azlina Mohd Hashim & Mohd Azli Ismail (Wedding |K.Tinggi,Desaru)

selamat d ijabkabulkan
azli & lin yang sweet
dan nakal.. ahahaha
they r in love.. pengapit kacau pon dah x heran
esoknye. Lin yg suka buat muka pelik. huhu
kdg kala sgt2 romantis..
dan nakal tuh pasti selalu le... huhu
tiap detik d lamun cinta
tawa riang gumbira

Salam,

What can I say bout this wedding of Azli & Azlina. Sedang orang ramai bertali arus di lebuhraya bersempena dengan cuti umum Tahun Baru Cina, kami juga terperangkap dalam kesibukan trafik menghala ke selatan tanahair. Memula tuh dah rasa satu macam jek, we traveled more than 4 hours to get there. Berpinar mata tengah hari panas itu.. huhu Sesampai je di tempat penginapan, baru le terubat keresahan. Sempat beristirehat sambil menikmati deruan ombak dan sepoi angin laut di bilik yang sungguh selesa. Thanks to the couple for the hospitality.

Daripada majlis akad nikah malam itu, majlis khatam Quran keesokan paginya, majlis persandingan, dan sesi portraiture di The Pulai Desaru Beach Resort. Straight two days in a row shooting photos. Balik bilik after the 1st event, dah tak boleh tidur walaupun bilik yang selesa dok menggamit tidur, dah start reviewing the photos.

Yeah, its tiring lah, but we got what we wanted for, we achieved our target! Yes! There are a lots of amazing photos to be shared. Anyhow, I showed here some of the photos, and the rest let it remain exclusively for the newly wed couple, yeah.

Azli & Azlina nih memang sporting orangnya. That's why bleh dapat banyak photos yang di luar jangkaan. hahaha. Senang nak direct & easy to work with them. To Azli & Lin, hope you enjoy viewing these photos. Nanti kita outing lagi di kesempatan yang lain ye.

Raikan Cinta,
Siti Ruzaimah


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net