Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 13-Mar-2008 14:14 Email | Share | Bookmark
Intan Adriana Mohd Najmi (Birthday | Semenyih)

Intan payung mommy & daddy


Salam,

Comelkan si gadis kecil nih? haaa... nak tahu, inilah puteri kesayangan Musya & Najmi, oopss, infact, kesayangan d whole big family.. Musya was same standard school with me, while Najmi was same primary class with us; me & my brother. Thanks Musya for entrusting my work yea.... harap-harapnya, lepaih nih, mai semua ex-SABKL and ex-SKKP jemput saya untuk join event u all yea.... Ye lah, skrg nih pun dah ramai yg berkeluarga semuanya... ermm, kalau ada yg baru nak naik jinjang pelamin pun tak salah..... call me now yea!

Kay, back to the party. Theme party nih, Little Mermaid.. lokasi utama adalah di ruang taman di laman. Ada wakaf dan kolam berisi air, majlis dihadiri teman & saudara rapat keluarga ini. Bday girl, Intan sangat malu-malu berhadapan dengan camera kami, gedabak sangat kot... Tp lepaih dah tiup lilin, potong kek, dah x kisah dah.... dia ngap sendiri kek yg d potongnya... comel sangat. Lepas tuh, suasana jadi gamat & meriah dgn sesi mencalit kek ke muka. Mrk nih mmg sporting sgt, thanks to the whole family....

Ok Musya, if you read this, we'll meet up very soon, utk cerita lebih panjang lagi, next project?

To all viewers, enjoy the photos.... The image hosting site is having slight issue, more photos will be uploaded very soon. take care and lets celebrate love!

Me,
Siti Ruzaimah


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net