Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 24-Mar-2008 12:02 Email | Share | Bookmark
Little Princesses (A Newborn & A Birthday Party | Kuala Lumpur)

Lil Princess
Salam,

Setelah berminggu-minggu spend masa dengan kawan-kawan baru dan suasana baru, minggu lepas kami meluangkan masa untuk kawan lama merangkap kawan baik saya dan juga sepetang di rumah abang ipar adik saya. Tukar angin sikit lah bila dapat berbual panjang lebar dengan teman baik & keluarga rapat.

1st, we went to visit my best friend; Fatitah yang baru sahaja melahirkan bayi perempuan yang sangat lah comel nye... Best sebenarnya dpt jumpa baby baru lahir nih, wangi jek bau dia.... dan sangat apa...... ha... yea, sangat sangat comel...

Almaz nama panggilannya. So sweet, dia pandai pulak paling ke arah lensa kamera ku. Semoga Almaz membesar sihat di samping abang-abangnya yg comel-comel tuh ye...

Selepas itu, kami ke majlis sambutan hari lahir yang pertama buat Sharifah Puteri Damia.

That's Aisyah yg comot dgn Papanya... then gmbr tgh tuh, Aisyah with Habibi cousin Damia selepas upacara potong kek. Aisyah was saying "Tgk lah situh, mama saya nak tangkap gambar.." terus dia tongkat dagu dia... huhu. Then, d third photo is me & Aisyah. Mcm poyo je lah kan, org selalu posing laga kepala.. kitorg automatic posing anti-laga kepala. muahahaha. aci?

Inilah dia princess of d day. Comel kan?


Damia nih memang suka kek, sebab tuh le time nak tiup kek tuh, dia dok aim kek tuh... muahahaha.. mata dia, comel sangat lah. So the party went well. Ramai teman rapat & keluarga terdekat yang hadir memeriahkan. Kenyang banget gi party nih, selain dpt dengar pengalaman dpd ipar duai adik saya nih. They are actively involved in macam-macam bisnes, macam-macam citer ada. Terima kasihlah jemput kami, len kali leh la sama-sama memeriahkan majlis...

Kepada ibu-ibu dan bakal ibu yang berkenan sangat tgk gambar-gambar newborn & baby comel kat sini, ha, jangan tunggu lama-lama, buzz le saya untuk merakamkan gambar bayi comel anda, yea, without u know it, the kids grown up so fast! Hanya memori sahaja yang tinggal utk d ceritakan, let the profesional do the job for u, u won't regret it.

K, take care. Enjoy your stay browsing thru this page yea.

Lets Celebrate Love..!
Siti


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net