Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 20-Apr-2008 07:47 Email | Share | Bookmark
Ecah & Lil Twin (Big Sister on Training | Ukay Perdana)

perkenalkan, nihlah Raziq
while he's looking 1st time at his big cousin, Aisyah
Aisyah tersengeh-sengeh jek... huhu
Rafiq yg baru d angkat dpd katil, x abis2 ngeliat nak besor
left-right: Rafiq, Raziq
aisyah nolong susukan bb, apalah gaknye yg berlegar d fikirannya


Salam,

Nampak Aisyah dah besar sangat jek bila dia cepat-cepat melipatkan kakinya untuk meriba si kecil Raziq, while si kembarnya, Rafiq masih dalam katil bayi. Tersenyum sengeh jek Aisyah dapat jaga baby walaupun sekejap. Siap boleh jek baby tuh diam jek baring kat riba Aisyah, sambil Aisyah tepuk-tepuk kengkunun nak tidurkan baby.... Then, waktu menyusu pula, sama sibuk dia nak suapkan botol susu kat baby.

Buat masa nih, masih boleh bezakan which one is Rafiq or Raziq, iaitu melalui perbezaan fizikal saiz badan mereka berdua. Rafiq, si abang, lebih kecil sedikit berbanding si adiknya, Raziq. Beza berat yang terbaru, 0.6 kilo. Tapi nanti bila sama-sama dah semangat badan, entoh le tak tau nak bezakan camne... nyeee.... Kena tanya bonda nye le..

Komen skit bout d lil twin. Walaupun baru berumur 3 minggu, nampaknya, bila semakin besar, mrk nih nampaknya akan suka posing depan camera...! haha. Mudah mesra dan tak banyak ragam...! hehe... Teori nih pun berdasarkan pengalaman saya masa dengan Aisyah when she was baby that time... Saksikan more of d twin photos as they grown up.. Itupun kalau Aunty Long dia nih tak bz lee...

Kay, watch out for more update at this space soon; probably daily updates!

Raikan Cinta,
Siti Ruzaimah Ghazali
Currently listening to: Come Back To Me - Vanessa Hudgens


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net