Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 26-May-2008 16:36 Email | Share | Bookmark
Syahiran & Mariam (Wedding | Sg Petani KEDAH)

pengantin baru... mariam
detik bergelar isteri
mendebarkan
intan, mariam n me
aku terima nikah
amin
cinta dtg lagi
memenuhi ruang hati
bahagia berdua
merenung masa mendtg..


Tentu ramai yang nak tengok gambar Fotopages Kids Gathering ye, photos can be viewed at http://fotokids.fotopages.com taw... Kalau sempat nanti saya upload skit personal collection kat sini kay...

And yeah, hari-hari jadual yang padat kini bermula. Ada banyak entry nak kena update, apa kata kita update yang nih dulu lah yea, ikut mood skrg nih, sebab nih musim cuti sekolah nih, banyak le yang d jemput, menjemput ke majlis perkahwinan kan...

We were there to witness & be d official photog for d wedding of my cousin, Siti Mariam & Syahiran. Alhamdulillah, semua dah selamat. The larger size photos above taken earlier today. Yep, today, we just arrived in KL from Kedah, terus pilih-pilih and upload these few first to be shared. These taken from Zaiful's camera. Cun lah.... hehe, sapa lagi nak puji kan.. ahaha

Memang hangat time shooting nih. Panas nye tak hengat... Tp, sesi fotografi berjalan lancar, pengantin steady jek.. kitorg pon senang le nak wat kerja kan... Dijadikan citer, bendang terletak kiri kanan main road ke Pantai Merdeka, kereta lalu-lalang dah hon-hon, syok tgk pengantin berposing sakan dlm bendang, siap ada yang hon angkat tangan... cheh! Mcm kenai kan... huhu.. mcm artis le kejap tadik.. hehe

Mariam & hubby tgh sibuk nih utk persiapan majlis bertandang di Kelantan pula hujung minggu ini. So, next week baru dia bleh tgk gmbr dia kat sinih.. hehe. Selamat pengantin baru dpd kami, semoga berbahagia selalu hendaknya...

Raikan Cinta,
Siti Ruzaimah


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net