Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 7-Jun-2008 02:11 Email | Share | Bookmark
Twin Baby Rafiq & Raziq (Kenduri Kesyukuran | Rumah Atoq)

Raziq yg layu jek nak tido
mak aji, my late mom best friend n mak angkat
d bacaan yassin n doa
amin... semoga sihat sejahtera
Ibu n Rafiq
while Taziq n d arm of Aunty Intan n Uncle Iwan
d twin w Toq Long Nani n Tok Tam
Tok Tam excited
Honey looking at her parents holding d twin
erm, new family member to be, Aunty Yuyu?
Aisyah yg sgt excited tgk baby
Ibu
Ayah, besarkanlah mrk dgn sebaiknya



Setelah diasak beberapa kali oleh Ibunya Twin, barulah dapat saya up kan gambar kenduri mereka nih kat sinih. huhu. Tuh pun lepas dapat curi masa sikit nih. Ye lah, bisnes bisnes gak, family sendiri kenalah jaga jugak.... heh. Sorry sis, lambat skit up gambar si twin nih kat sini.

Kenduri ini merupakan tanda kesyukuran & doa selamat bagi meraikan kelahiran cucu-cucu lelaki pertama dalam keluarga kami, melengkapkan kehadiran Aisyah sebagai ketua pasukan cucu-cucu Atoq Zali. haha. Kenalah sebut pasukan, memandangkan sekelip mata jek cucu-cucu my Abah dah ada 3 org semuanya.

Majlis nih dibuat sederhana, yang penting, niat tuh sampai, alhamdulillah. Masing-masing sangat excited dapat jumpa dan pegang sendiri twin baby nih. 1st time in our family to have a twin baby le katakan. So, teruja le sikit.

Setelah majlis tersebut, saya ada satu masalah yang tak dapat dielakkan. Tak dapat nak kenal pasti, mana satu Rafiq dan mana satu Raziq. huhu ahkak confuse le sangat.... So, kita biarkanlah Ibu & Ayahnya tgk gambar2 nih n identify sendiri which is which. hehe

Dikesempatan ini juga, saya ingin mengucapkan setinggi-tinggi tahniah buat new mom & dad, Yati & Fairuz, my ex-client & now friend for their newborn baby girl, Nur 'Ainul Imanina semalam, 6hb Jun 2008. Untuk mengimbau kembali, gambar sekitar majlis perkahwinan mereka ada di link ini. Jika berkesempatan, kami akan menjenguk baby comel tersebut dalam masa terdekat ini, insya-Allah. Ok, after this entry will be wedding entries. Stay tune, and drop your comments & feedback here, yeah.

Raikan Cinta,
Siti Ruzaimah


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net