Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 23-Jun-2008 14:51 Email | Share | Bookmark
Puteri Arissa Zainab (Bday Party | Shah Alam)

joyful day



This cute little girl name is Puteri Arissa Zainab, everyone favourite lah kiranya nih. Memang comel, dan petah berkata-kata walaupun baru je genap umur 2 tahun pada majlis ini diraikan. We covered her 1 year old bday party last year. Thanks to Ainal kerana masih sudi memberikan peluang ini buat saya kesekian kalinya.

Best party nih. Sampaikan saya pun terkejut tetiba ada maskot Elmo yg saiznya lebih besar & tinggi dpd saya datang buat surprise kat bday girl! Semua org dlm rumah terkejut okeh... hehe It was fun & joyful evening lah..... Ada games for d kids.... n gift they won.. terasa mcm nak jadik kids semula! Foods were super delicious. Mengenyangkan, dan kek sculpture Elmo & Sesame Street Friends... sungguh lazat.

Arissa nampak sangat dah grown up compared to the day I 1st met her during her bday party last year. This year dgn jalan ke sana ke mari, mulut petah berkata-kata.... dan yg penting, pandai nyanyi lagu Elmo, menari & posing!

Ye ar, dah nak jadi big sister... Ainal sedang menghitung hari utk kelahiran adik Arissa. Semoga semuanya selamat nanti... insya-Allah.

K, enjoy the photos.

Fakta Majlis
Majlis: Hari Jadi
Birthday Girl: Puteri Arissa Zainab
Tema: Elmo Cartoon
Tarikh: 21 Jun 2008
Lokasi: Seksyen 3, Shah Alam Selangor

Raikan Cinta & Kasih Sayang,
Siti Ruzaimah Ghazali


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net