Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 6-Jul-2009 14:50 Email | Share | Bookmark
Khadeeja Myra (1st Bday Bash | Sg Buloh)

 



Ini adalah merupakan majlis kali ke-3 saya d tugaskan utk keluarga ini. Syukur alhamdulillah, terima kasih kepada Izzati sekeluarga d atas kesempatan yg d berikan. Tema warna majlis kali ini adalah merah. Comei sgt2 Khadeeja & kakaknya bergaun sedondon. Khadeeja pun agak pemalu skit mcm kakaknya. So most of the photos adalah ketika d kids bersama d parents . Majlis dihiasi dgn belon berwarna pink & purple d setiap sudut kediaman keluarga ini. Menu pd hari tersebut terdiri dpd spagetti, bihun/mee/laksa, dan pelbagai jenis kueh mueh yang disediakan sendiri oleh keluarga ini. Memang menyelerakan, d minum bersama plak sirap bandung.. aha.. memang my favourite.

Kek utk bday girl mmg cute sgt2.. I like it. Cuma waktu potong kek tuh, kakak meragam skit, nak tido or dah penat agaknya, tp adik masih menten. Shortly after dat, kakak dan kembali ceria, so make do another family grp photo with cheerful mood.

Ramai rakan taulan & sanak saudara yang hadir memeriahkan majlis ini. Cuma, tak sempat saya nak join splash post party d kolam ala jakuzi di kediaman mrk ini. After all, mmg best party nih, tq again Izzati & family.

For more photos, click at here

Siti Ruzaimah
Official Photographer


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net