Kids, Babies, Family, Wedding Photographer (KUALA LUMPUR)

By: Siti Ruzaimah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 4-Sep-2006 00:35 Email | Share | Bookmark
Birthday Girl - Damia Batrisyia

di sini
preparation utk menyambut birthday ke-3
this sweet girl of everyone favourites
damia batrisyia bt ahmad faizal yg bijak..
ceria.. dan ramai kawan
kesayangan ibunya, all the way from T'ganu to celebrate this
her lil brother, danish juga turut sama meraikan
game dimulakan dgn hide & seek
then, d volcano experiment.. sungguh kagum!
will be right back! stay tune....
ha.. sambung balik. owh.. there volcano!!
damia pun nak try gak..
yeayyy! jadik!
next game.. listen carefully
ha... bubble time! memula kacau bubble
then, tuangkan pewarna secukup rasa.. bg kalerful
dah tuh, tekapkan kertas di atas permukaan bubble
done! ala.... x exciting le pulak ye damia
next game... singing time!
dancing... wave ur hands..
hide n seek pulak.. close ur eyes
tara! see whats in d box
ada Barney!
alamak.. x de lah...
hehe joking!
next xtvt: cup cake decoration
terliur adik nie tgk cup cakes
dah siap decor, tulih nama atas kotak.. nak jual! hehe
then.. blow d candles time!
cutting time
comel & lawa kek nie! flavour choc indulgence of Secret Recipe..
emmm.. mmg sedap le kek ni!
macam frame gambar
ha.. ni so cute.. one of d cup cake box decorated
this by d bday girl! how sweet!
n finally... pict with family
n grand parents..
n before d gd bye.. with d big family.. TQ all!
TQ to Erna & Hubby yang memberikan sepenuh kepercayaan kpd saya utk cover photo shoot for their sweet birthday girl, Damia Batrisyia Bt. Ahmad Faizal. Birthday party ini diadakan di Kids Discovery, National Science Centre Bukit Kiara (KUALA LUMPUR). Majlis yang sungguh meriah dan ceria ini, berjalan dgn lancar, bagi meraikan birthday girl yang ke-3 tahun. Damia yang tidak kekok dgn camera, mmg ceria dan memberikan pose-pose yang istimewa utk aunty photographer dia ini daripada detik perkenalan kami sblm majlis bermula sehinggalah ke saat akhir tatkala semua tetamu mula bersurai, termasuklah saya. I really enjoy the event, and capturing those cutest and enjoyable kids around. Kenyang tgk dorg nih berlari sana ke mari dgn games yg disediakan oleh organiser. Okay, to Erna, tak sangka u came all the way from Terengganu to celebrate this birthday party for this special girl. I'll do my best to deliver the picts a.s.a.p. specially for you and family. Till then, enjoy the sneak pictures yeah.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net